Audo Copenhagenin innovatiivisen viinin ilmaajan on suunnitellut suunnittelijakaksikko Norm Architects. Tavallisesti viini tulisi avata dekantoitumaan tunteja ennen tarjoilua, jotta sen maku pehmenee. Audo Copenhagenin elegantti dekantteri ilmaa viinin kuitenkin paljon nopeammin – jopa alle 2 minuutissa – ja tuo viinin maun ja aromit heti paremmin esille.
Helppokäyttöinen viinin ilmaaja kiinnitetään viinipullon suuhun ja käännetään varovasti ylösalaisin. Viini virtaa karahvin mallisen ilmaajan kaulaa pitkin ja loiskahtaa sen pohjalle saaden aikaan mahdollisimman suuren ilmavirtauksen. Viini voidaan tarjota suoraan tyylikkäästä karahvista tai alkuperäisestä pullosta: ilmaaja ja pullo käännetään uudelleen ympäri, jolloin viini virtaa karahvista pulloon. Innovatiivisen ilmaajan on alunperin keksinyt ja patentoinut viiniekspertti Peter Ørsig. Audo Copenhagenin viinin ilmaaja on täydellinen hankinta viinin ystäville ja tekee viininautinnosta elämyksen!