Phaidonin kustantaman The Bread Book -kirjan luettuasi et enää ajattele, että leipä olisi vain leipää. Yli 200-sivuinen teos sukeltaa syvälle leipomisen saloihin ja esittelee niin leivänvalmistuksen perusteet, erilaiset jauhotyypit kuin keskeiset ainesosatkin. Kokonaisuuden kruunaa kattava sanasto. Kirjan 60 leipäreseptiä sisältävät helposti seurattavat ohjeet valokuvineen – ja jos leipominen ei kaikesta tästä huolimatta tunnu luonnistuvan, ei huolta, sillä kirjasta löytyy myös kätevä osio, joka ratkaisee leivänvalmistuksessa esiintyvät yleisimmät ongelmat.
In The Bread Book, Éric Kayser - founder of the legendary French bakery Maison Kayser and bestselling author of The Larousse Book of Bread makes baking bread from scratch both accessible and exciting.
Kayser begins with the fundamentals of bread-making, offering primers on traditional leavening techniques, types of flour, and essential ingredients, as well as a helpful glossary. Each recipe is explained with concise, easy-to-follow instructions, and includes prep, proofing, and baking times to aid with time management. Step-by-step photography demystifies the more complex breadmaking processes, and a handy troubleshooting section addresses common breadmaking dilemmas.