Alessin Slow Coffee -tuotesarja kannustaa tekemään jo kahvin valmistamisesta osan kahvihetkeä, pysähtymään sen äärelle. Kun jauhaa kahvipavut itse, kaataa veden harkiten purujen päälle ja näkee itse uuttamansa kahvin tippuvan hiljalleen kannuun, muuntuu arkinenkin aamukahvi rauhoittavaksi rituaaliksi.
Suunnittelija Keiji Takeuchin mielestä kahvin keittäminen, tai oikeammin uuttaminen, on parhaimmillaan osa kahvinautintoa. Se tarjoaa hetken pysähtymiselle ja aistien herättelemiselle: kuvittele kahvipapujen tuoksu, kannuun valuvan kahvin "tip, tip, tip" -ääni ja herkullinen ensimmäinen siemaisu itse alusta alkaen valmistamaasi kahvia.
Slow Coffee -kahvimyllyssä on keraaminen koneisto ja irrotettava veivi, jonka ansiosta mylly ei vie paljoa tilaa. Jauhatuskarkeuden voit säätää helposti mieleiseksesi tai käyttämillesi pavuille sopivaksi.