Reseptejä ja elämyksiä: Lapin 8 vuodenaikaa johdattaa kulinaristiselle matkalle napapiirin pohjoispuolelle. Paikallisista raaka-aineista, keittiöperinteistä ja luonnosta ammentavat reseptit esitellään keittokirjassa tunnelmallisen pohjoisen estetiikan ja kauniiden valokuvien kera. Kirjan on kustantanut Cozy Publishing.
Lapin kahdeksan vuodenaikaa kutsuu maukkaiden ruokien ja kiehtovien kokemusten pariin arktisella alueella. Kirja on kunnianosoitus pohjoisen puhtaalle luonnolle ja sieltä saataville raaka-aineille. Lähde Sirlyn ja Heidin seurassa ainulaatuiselle makumatkalle tunturien maisemiin!
Sirly Ylläsjärvi on palkittu nuori keittiömestari, joka on pyörittää yhdessä Heidi Seikkulan kanssa Aurora Estate -boutique hotellia napapiirin yläpuolella Ylläksellä. Sirlylle keittiössä tärkeintä on aina ollut maku ja sen jälkeen kauneus: annokset ovat yksinkertaisia ja helposti toteutettavia myös kotiloissa. Sirly haastaakin jokaisen kokeilemaan reseptejä myös Lappiin suuntautuvalla lomamatkalla – hyvä ruoka antaa täydellisen nautinnon. Kirjasta löytyy niin nopeita reseptejä kiireisiin hetkiin kuin tekniikaltaan haastavampia reseptejä itsensä ylittämiseen.