Nordic Winter Cookbook kokoaa yhteen parhaita pohjoismaisia talviherkkuja sekä juhlapöytään että arjen iloksi. Kotimaisia raaka-aineita painottavien suolaisten ja makeiden reseptien lisäksi löydät kirjasta myös vinkkejä pöytäkoristeiden sekä ruokalahjojen valmistukseen. Reseptit, konseptin ja visuaalisen ilmeen on toteuttanut aiemmin viisi menestyskirjaa julkaissut Viola Minerva Virtamo. Teoksen on julkaissut Cozy Publishing.
Pohjoisen pitkää ja pimeää talvisesonkia rytmittävät maistuvat ruokajuhlat – kirkkaimpana loistaa joulun tähti. Valoa kaamokseen tuovat myös pienemmät syyt panostaa keittiössä ja kerätä kokoon rakkaimmat. Ihastuttava huurteinen eleganssi siivittää matkaa talven ihmemaahan. Maista aidot maut kauden juhliin!
Pikkujoulu kutsuu cocktailjuhlaan: aateloi saaristolaisleipä raikkaalla omena-siikatartarilla ja juurescarpacciolla. Tervehdi uutta vuotta houkuttelevalla blinikattauksella. Laskiaisena lumileikkien jälkeen maistuvat klassinen lohikeitto ja kermatäytepullat. Nosta havukranssin viimeistelemään joulupöytään kermainen maa-artisokkakeitto, ginillä ja punajuurella maustettua graavilohta, päivitettyä rosollia ja parmesaanilla viimeisteltyä timjamiruusukaalia. Valmistatko jälkiruoaksi pehmeää kardemummakakkua, suussa sulavaa piparitiramisua vai sittenkin tyrni-karamellijuustokakkua?