Noma in Kyoto -lehti vie kulinaristiselle matkalle Japanin Kiotoon tanskalaisen noma-ravintolan matkassa. Useaan kertaan maailman parhaaksi ravintolaksi valitun noman tiimi pyöritti kevään 2023 ajan ravintolaa Kiotossa ja tutustui samalla kaupungin ja sen lähialueiden ruokakulttuuriin. Noma in Kyoto -lehden kiehtovasti kuvitetut tarinat tarjoavat lukijalle muun muassa oppaan Kioton ravintolatarjontaan, sake- ja viinikulttuuriin ja fermentoinnin saloihin sekä vinkkejä seudun nähtävyyksistä, kirpputoritarjonnasta, puutarhoista ja temppeleistä kiinnostuneille. Englanninkielisessä lehdessä on kaikkiaan 220 sivua, ja sitä on saatavilla vain rajoitettu painos.
This in-depth journal tells the story of when noma went to Kyoto in the height of Sakura season. With our entire team of 103 extraordinarily curious individuals, we embarked on a completely new adventure to the mythical city of Kyoto.
This publication offers readers—from food enthusiasts to anyone curious about Japan—insight into noma's travels and learnings, and a guide to the remarkable city we got to call home for an entire spring. It's a loving glimpse into our experience, the dishes we created, the people we met and the journeys we undertook.