Kukkia lautasella: Syötävän hyviä reseptejä kokoaa yhteen hurmaavan kauniita reseptejä, joissa pääosassa ovat syötävät kukat. Reseptit ovat peräisin tukholmalaiselta, Michelin-ravintoloissakin työskennelleeltä keittiömestari Ina Niinikedolta, ja niistä voi löytää vivahteita niin Pariisista, Japanista kuin Pohjoismaistakin. Kirjan on julkaissut suomalainen Cozy Publishing. Kirjasta on saatavilla myös englanninkielinen versio.
Kiehtova sukellus syötävien kukkien maailmaan ammentaa inspiraationsa Pariisin kukkatorien loputtomasta tarjonnasta. Kukkia lautasella tarjoaa tietoa ja visuaalista inspiraatiota syötävistä kukista – mitä ja miten eri lajeja voi käyttää keittiössä. Simppelit reseptit aamupalasta päivälliseen, juomia ja jälkiruokia unohtamatta, sopivat uteliaalle kotikokille. Kokeile muun muassa ruusuista herukkapuuroa, jasmiinilla graavattua nieriää, mehevää laventelikanaa tai samettikukkakakkua – ja skoolaa Kir floralilla! Kukkien makumaailma laajentaa klassisen ranskalaisen keittiön tekniikoita soveltavat ohjeet uudella tavalla mielenkiintoisiksi.