Phaidonin kustantama Japan: The Vegetarian Cookbook on jokaisen japanilaiseen ruokaan ihastuneen ykköshankinta. Samalla teos osoittaa, että japanilainen ruokakulttuuri on paljon muutakin kuin vain sushia ja raakaa kalaa. Kirjaan on koottu yli 250 herkullista ja monipuolista kasvisruokareseptiä, jotka ihastuttavat niin vegetaristeja kuin lihansyöjiäkin – valmistustavan ja makumaailman mukaan jaotellut ohjeet tarjoavat jokaiselle jotakin omasta ruokavaliosta riippumatta.
In this collection of new recipes, Nancy Singleton Hachisu, the most authoritative voice in Japanese home cooking today, showcases Japanese vegetarian dishes, bringing the exquisite flavors of the nation’s elegant cuisine to those who follow a plant-based diet or want to lower the amount of fish and meat they eat.
Recipes are divided by cooking style – dressed, vinegared, deep-fried, simmered, steamed, stir-fried, grilled, pickled, and sweet – alongside which Hachisu shares her expert knowledge of the ingredients, culture, and traditions of this unique culinary style.