Kay Bojesenin Grand Prix -tarjoiluvälinesetti tarjoaa eleganttia käytännöllisyyttä niin pihvien, lisukkeiden kuin kastikkeidenkin tarjoiluun. Ruostumattomasta ja kiillotetusta teräksestä valmistettuun settiin kuuluu kolme tuikitarpeellista tarjoiluvälinettä: lihahaarukka, tarjoilulusikka sekä kaatonokalla viimeistelty pieni kastikekauha.
Tanskalaisen muotoilun legendoihin kuuluvan Kay Bojesenin aterinkokoelma Grand Prix on yksi suunnittelijansa tunnetuimmista töistä. Bojesen suunnitteli kokoelman aterimet 1930-luvulla tavoitteenaan luoda kaikenkokoisille käsille sopiva ja sekä arki- että juhlatilanteisiin soveltuva aterinsarja, jonka osat voisivat kulkea perintönä sukupolvelta toiselle. Vuoden 1951 Milanon triennaalissa hopeasta valmistetut aterimet voittivat Grand Prix -pääpalkinnon, ja siitä asti sarjan aterimet ovat kulkeneet tällä nimellä. Voiton jälkeen aterimet lanseerattiin mattapintaisesta teräksestä valmistettuina, ja vuonna 2011 sarja täydentyi kiillotetusta teräksestä valmistetuilla aterimilla.