Marttiinin Eräkokki-kokkiveitsi sopii keittiön yleisveitseksi kaikkeen ruoanlaittoon: sillä voi muun muassa leikata lihan, pilkkoa kasvikset ja paloitella sienet. Keittiöveitsen mukana toimitetaan myös nahkatuppi, joka tuo sen pelkistettyyn ilmeeseen annoksen aitoa erätunnelmaa ja suojaa veistä säilytyksen aikana.
Kokkiveitsen kahva on muotoiltu niin, että se tuntuu kädessä mukavalta ja tukevalta monin eri ottein. Ergonomia on huomioitu myös kahvan materiaalivalinnassa: lämpökäsitelty koivu tuntuu kädessä miellyttävältä ja sen vahattu mattapinta takaa hyvän otteen märissäkin olosuhteissa. Lisäksi materiaali on kestävä ja ikääntyy kauniisti.
Eräkokki-kokkiveitsi kuuluu muotoilija Harri Koskisen suunnittelemaan veitsisarjaan, jossa vähäeleinen design ja funktionaalisuus kulkevat käsi kädessä. Yhteistyössä Marttiinin ja huippukokki Pekka Terävän kanssa suunniteltu sarja syntyi Pohjolan ainutlaatuisen luonnon innoittamana: se tarjoaa kaikki tarvittavat veitset luonnon antimien käsittelyyn niin retkeillessä ja kesämökillä kuin kotikeittiöissäkin. Eräkokki-veitset on valmistettu Suomessa.