Marttiinin Eräkokki-filetti on laadukas apuväline kalan fileointiin, olipa kyseessä itse pyydetty järvikala tai kalatiskistä nostettu saalis. Kalafiletin terän pituus on 15,5 cm, joten se sopii parhaiten noin yhden kilon painoisten kalojen käsittelyyn.
Fileointiveitsen kahva on muotoiltu niin, että se tuntuu kädessä mukavalta ja tukevalta monin eri ottein. Ergonomia on huomioitu myös kahvan materiaalivalinnassa: lämpökäsitelty koivu tuntuu kädessä miellyttävältä ja sen vahattu mattapinta takaa hyvän otteen märissäkin olosuhteissa. Lisäksi materiaali on kestävä ja ikääntyy kauniisti.
Eräkokki-fileointiveitsi kuuluu muotoilija Harri Koskisen suunnittelemaan veitsisarjaan, jossa vähäeleinen design ja funktionaalisuus kulkevat käsi kädessä. Yhteistyössä Marttiinin ja huippukokki Pekka Terävän kanssa suunniteltu sarja syntyi Pohjolan ainutlaatuisen luonnon innoittamana: se tarjoaa kaikki tarvittavat veitset luonnon antimien käsittelyyn niin retkeillessä ja kesämökillä kuin kotikeittiöissäkin. Eräkokki-veitset on valmistettu Suomessa, ja niiden mukana toimitetaan perinteinen luonnonvärinen nahkatuppi.