Patricia Urquiolan Alessille suunnittelema Edo-kastikekannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty ilmeikkäällä tummanruskealla kahvalla.
Alessin Edo-kokoelma on saanut nimensä kahdesta eri ilmansuunnasta: nimi viittaa latinan kielen syömistä tarkoittavaan sanaan "edere", ja lisäksi Edo on Tokion kaupungin muinainen nimi. Kokoelman saumattomassa muotokielessä kohtaavatkin italialainen osaaminen sekä japanilaiset muotoiluvaikutteet. Patricia Urquiolan espanjalaistausta näkyy puolestaan kokoelman kattilankansissa, jotka ovat saaneet inspiraationsa baskilaisten kappeleiden muodosta. Edo-pannujen ja kattiloiden tunnistettavin piirre ovat niiden ruskeasävyiset kahvat, joiden pehmeä muoto jäljittelee taivutettua kangasnauhaa. Edo hämmentää yhteen eri vaikutteita harmoniseksi, toimivaksi ja inspiroivaksi kokonaisuudeksi, joka kutsuu nauttimaan ruoanlaitosta.