Gestaltenin julkaisema Eat Your Greens! on keittokirja täynnä helppoja ja maukkaita kasvisreseptejä kotikeittiöön. Yli 800 reseptin kirjaan on koottu niin tuttujen raaka-aineiden uusia käyttötapoja – esimerkiksi 22 eri tapaa porkkanan valmistamiseen – kuin yksinkertaisia ohjeita astetta harvinaisempien kasvisten käyttöön. Suurikokoisilla kuvilla ryyditetyt reseptit ovat koonneet ruotsalaiskokit Anette Dieng ja Ingela Persson. Keittokirjan kieli on englanti.
There’s more to a potato than mash. Discover new adventurous ways to prepare a parsnip or how to cook cabbage with this book of more than 800 plant-focused recipes. From boiled beets to roasted radishes, each chapter offers countless simple methods to use a single vegetable. You’ll be swapping boiled carrots for eggplant fried with mint, garlic, and pine nuts faster than you can say “kale.” Get to know your way around the vegetable patch, and be kind to yourself and the planet in the process. Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with.