Eat Finland on keittokirja modernin suomalaisen keittiön parhaisiin makuihin ja ruoanlaittotapoihin. Viola Minerva Virtamon täyteläiset kuvat, Heli Thorénin tekstit ja suomalaiskokkien reseptit yhdistyvät kirjassa monipuoliseksi makumatkaksi halki koko Suomen. Teos on kaksikielinen; tekstit ovat kirjassa sekä suomeksi että englanniksi. Kirjan on julkaissut suomalainen Cozy Publishing.
Miltä Suomi maistuu? Suomalaiset maut, maisemat ja ihmiset ovat tämän kirjan sydän ja sielu. Eat Finland vie lukijansa kotimaisiin maisemiin ja makuihin, läpi lähes koko Suomen, 1157 kilometrin matkalle etelästä pohjoiseen. Kirjassa suomalaisen ruoan ammattilaiset ja lähettiläät jakavat suosikkireseptinsä, jotka ovat raikkaita ja oivaltavia – perinteitä unohtamatta. Kirja esittelee myös maamme mansikkapaikat, kohteet, joissa huumaannutaan paitsi upeasta miljööstä myös taivaallisesta ruoasta. Eat Finland – Halki herkullisen Suomen, tervetuloa mukaan!