Cozy Publishingin julkaisema Cooking Sustainably: Keittiömestarin parempaa kotiruokaa tarjoilee 168 sivun verran kotikeittiöön sopivia reseptejä, joissa pääosassa ovat sesongin raaka-aineet ja kestävästi tuotettu lähiruoka. Kirjan reseptit on kehittänyt keittiömestari Ina Niiniketo, jonka omassa ravintolassa ammennetaan vaikutteita niin kansainvälisistä keittiöistä kuin suomalaisesta kotiruoastakin. Kokonaisuuden täydentävät veden kielelle nostattavat kuvat. Cooking Sustainably on Niinikedon toinen keittokirja ja jatkoa palkitulle esikoisteokselle Kukkia lautasella.
Pohditko, miten tehdä vastuullisempia valintoja keittiössä? Ja kuinka sovittaa uudet tavat juuri omaan pöytään? Keittiömestarin parempaa kotiruokaa – ammattilaisen mutkattomilla resepteillä kokkaat ympäristön parhaaksi, aidoista raaka-aineista saati herkuttelusta hellittämättä!
Valitse lautasellesi luomu- ja lähiruokaa, runsaasti kasviksia ja villikalaa, viljaa, kotimaisia marjoja, poimi kaikki ostoskoriin sesonkia suosien. Inan vinkeillä rakennat ruokakomerostasi entistä kestävämmän ja pienin askelin jokainen muutos osoittautuu merkitykselliseksi. Helpoilla ohjeilla nautit sujuvasti syntyvästä arkiruoasta ja viikonloppujen kokoontumisista paremman äärelle, ravitsevan rakkauden ympäröimänä.