Cozy Publishingin julkaisema Cooking Sustainably: Delicious Recipes That Do Good tarjoilee 168 sivun verran kotikeittiöön sopivia reseptejä, joissa pääosassa ovat sesongin raaka-aineet ja kestävästi tuotettu lähiruoka. Kirjan reseptit on kehittänyt keittiömestari Ina Niiniketo, jonka omassa ravintolassa ammennetaan vaikutteita niin kansainvälisistä keittiöistä kuin suomalaisesta kotiruoastakin. Kokonaisuuden täydentävät veden kielelle nostattavat kuvat. Cooking Sustainably on Niinikedon toinen keittokirja ja jatkoa palkitulle esikoisteokselle Kukkia lautasella. Teoksen kieli on englanti.
Wondering how to make your kitchen more sustainable and adapt better routines to your dinner table at home? Cooking Sustainably features a chef’s assortment of easy-to-follow recipes for you to cook your way towards a better world, using genuine ingredients with flavours in focus!
Fill your plate with locally sourced, organic produce, plenty of vegetables, wild-caught fish, whole grains and juicy berries, always according to what’s in season. Ina Niiniketo’s insightful tips will help you create a more sustainable pantry, and with each small step, you’ll make a positive impact. With the effortless recipes in the book, you’ll be tucking into handy weekday meals and relishing in unhurried weekend gatherings.