Phaidonin kustantama Café Cecilia Cookbook saa herkkusuiden kielet taatusti kostumaan sadalla toinen toistaan herkullisemmalla reseptillä, jotka kattavat kaikki päivän ateriat aina aamiaisesta illalliseen. Reseptit perustuvat Max Rochan perustaman, niin kansainvälisen taide- kuin muotimaailmankin rakastaman lontoolaisravintola Café Cecilian tarjontaan. Kirjan esipuheen on kirjoittanut arvostettu ruokakirjailija Diana Henry ja ruokahalua kasvattavat kuvat on ottanut Matthie Lavanchy. Kirjan kieli on englanti.
Café Cecilia Cookbook, the first and only book on this, one of the UK's most exciting and popular restaurants, features 100 recipes from breakfast through to dinner. Dishes include signature dishes like Guinness Bread and Sage & Anchovy Fritti and seasonal dishes such as Poached greengage, granola and yogurt and Globe Artichokes with Sunflower Seed Tahini, with recipes for a host of soups, salads, breads, cakes, and kombuchas, as well as a selection of fish, meat, and vegetable dishes.