Phaidonin kustantamasta Vegan at Home -kirjasta löytyy yhteensä 145 yksinkertaista ja herkullista vegaanista reseptiä. Islantilainen kokki ja kulinaristi Solla Eiríksdóttir tutustuttaa lukijansa kasvispainotteiseen elämäntapaan: kirjassa käydään läpi niin vegaanisen ruokavalion peruselintarvikkeet ja arjen helpot perusreseptit kuin esitellään myös isompiin juhliin soveltuvia ruoka-annoksia. Houkuttelevia reseptejä täydentävät upeat ruokakuvat, jotka tarjoavat nautintoa myös näköaistille.
Kirja sopii vegaaniruokaan vasta tutustuville ruoanlaittajille, mutta antaa inspiraatiota ja uusia ideoita kokeneemmillekin kotikokeille – herkulliset ruoat maistuvat varmasti myös ei-vegaaneille!
For Solla Eiríksdóttir the key to successful vegan cooking is simple: easy-to-make recipes that are tasty and delicious. Here, she shows how to make great vegan food at home for all kinds of occasions, whether a quick work-day lunch or special dinners with friends. The perfect book for a modern, plant-based lifestyle, its three sections cover: Basics (vegan staples such as nut milks and tofu); Everyday (breakfast through to dinner); and Celebrations, which spotlights a meal strategy for larger events. The 75 basic recipes for vegan staples such as nut milks and tofu provide the foundation for the 70 dishes that will take you from breakfast through to dinner. Recipes for hearty Vegetable Tagine, nourishing Sweet Potato and Smokey Lentils, and super light Spicy Strawberry Pavlovas will surprise and delight in equal measure.